Ons burgerinitiatief is in februari 2020 aangemeld op het platform van Groen Kapitaal van de provincie Noord-Holland.

Groen Kapitaal is hét netwerkplatform van de provincie Noord-Holland voor initiatieven die de biodiversiteit stimuleren. Het staat voor innovatieve oplossingen, die natuur combineren met infrastructuur en leefomgeving, economie en landbouw.  Daarom bouwen we aan een netwerk waar partijen (burgers, natuurbeheerders, bedrijven, boeren, overheden) kennisdelen, elkaar inspireren en stimuleren. En natuur te benaderen vanuit een breder en integraal perspectief. 

We hebben Bijzzzaak hier aangemeld om ons doel (de noodzaak van meer bijen) te kunnen promoten en budget te krijgen voor bv. flyers, een natuurbord, materiaal voor educatie etc. 

Dit jaar kan Bijzzzaak de Gouden Roerdomp winnen. Dit houdt in dat we naast een op maat gemaakt begeleidingspakket van Crowdfunding VoorNatuur óók kans maken op 2.500 Euro. Dit alles om in 2020/2021 nieuwe stappen te zetten in verdere ontwikkeling van ons initiatief. 

We zijn inmiddels toegevoegd aan het platform van Groen Kapitaal  (onder Initiatieven) en op hun socials: Facebook ; Linkedin ;  Twitter

Categorieën: Nieuws